trtsporbet: Best Betting Website sotesinsahrekar dolandiricidir arkadaşlar siteye yatırım yaptım oynadimmkaubettim sonra tekrar yatırım yaptım oynadım kaybettim sonra yine yatırım yaptım bhu sefer kazandım çekim talebi verdim papara ile 5 dk çekim yazıyor ama yalan papara ile çekim talebi verdim 1 sat oldu gondermeisler bende canlıda bagalnip biraz ağzımı bozdum ama 5 dk denen çekim 60 dk oldu gelmedi bakın 15 dk hadi 30 dk geçsin tamamda 60 dk oldu daha isleme alinmadi sonra bakiyemi silip düzeltip sadcee son yatırımım olan paraya sabitledile romu çekim hesbainkaaptacaz dediler bende o günkü yatırımının 500 tlmokduginu baan en azından onyatirimalrinin hepsiningondermelerininistedim yapmadılar sonra 200 TL çekim talebi evrdim 5 dk da bu sefer gönderdiler analyacagziji bubistede akzanc sagalrsnaiznsikknti var cikariyrolar daha ilk cekimim olacakkindusunun yani 500 yatirmisim cekimde 900 yani ha çok birsye değil bir site için büyük doğru dürüst bir site için birşey değil tabi bunlar gibi sahtekar dolandiric siteler icin sikintincunku kasadan eksrtra para çıkmasını istemiyorlar anlayacahiNi husitedennuzak durunnsahtekar dolandırıcıdır bunlar kanıtlar fotolar ektedir inanamaynalr yorum yazsın telimi veririm whatsaptanda canlı konuşmaları ve fl site fotoalri hepsi mecvcut atarım herkese bolsanslar ubu bmve bunun gibi sitelri paylasalimki bunlar.gibi dolandiric sitelr başka rakdaslarinizi dolandirmasinaallar herkese saygı ve sevgilerimi sunarim