- 12 Tem 2020
- 14,451
- 5,348
- 113
Selam arkadaşlar. Bu piyasanın içinde olan bir oyuncu ve bir forum sahibi olarak Betsdot sitesi ile alakalı yaşadığım bir haksızlığı sizin de bilmenizde yarar olduğunu düşündüm. Betsdot firması uzun bir süre bildiğiniz gibi forumda sponsor olarak bulundu. Bilet açıp satmışlığım ve sorun yaşanmadan ödüllerin eklemişiliği bile oldu. Dün akşam yatırım yapayım dedim. 2 adet yatırım yaptım ve yatırımlara bonus almadım. 2 yatırım da ufak yatırımlardı ve kaybettim. Ben de her oyuncu gibi kayıp bonusu talep ettim. Toplam 193 tl yatırıma 48 tl bonus eklediler. Aktif etmeye çalıştım ama hata verdi. Canlı desteğe bağlanıp sorunumu dile getirdim. Bana ne deseler beğenirsiniz Efendim alt yapı sizi no bonus statüsüne almış ve bonusu kullanamazsınız Lan ben her gün farklı betco sitelere yatırım yapıp yatırım veya kayıp bonusu alan adamım. Kaldı ki bu işi bilen bir adamım. Bana alt yapı hikayesi uyduruyorsunuz Alt yapı kaynaklı olsa hiç bir betco alt yapıdan bonus alamam. İşin kısa ve özü arkadaşlar bu Betsdot denen site patlamaya hazır el bombası gibi. Ben bu konuyu bir forum sahibi olarak açıyorum. Gerisi size kalmış. Sadece bu sorunu ben yaşadıysam sizlerin yaşaması da muhtemel olduğu için paylaşmak istedim. Birde canlı yardım dalga geçer gibi bana diyor ki Alper bey lütfen yatırımlarınıza devam ediniz